slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Organizer sudova - Dvospratni kuhinjski oceđivač od inoksa

3.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
52
0
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Najbolja ponuda za vašu kuhinju! Upoznajte Kitchen Rack - savršen način da očuvate red u vašoj kuhinji. Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika sa sjajnim hromiranim finišem, ovaj elegantni dvospratni policu jednostavno će transformisati vašu kuhinju. Osim što pomaže da se vaši kuhinjski alati organizuju na pravi način, Kitchen Rack takođe poboljšava otpornost na rđu i koroziju.

Pruža optimalan prostor za sve vaše potrebe - možete čuvati začine, boce, odeću, kuhinjske potrepštine, knjige, kozmetiku i mnoge druge stvari. Može se montirati na zid ili koristiti kao pokretni troler za kuhinju, kupatilo, kancelariju, i mnoge druge prostore.

Ovaj kompaktni dizajn ima posebno dizajnirane fioke za organizaciju tanjira, čaša i pribora. Gornji nivo može primiti do 17 tanjira, dok se donji nivo može koristiti kao ravna površina za šolje i činije. Tu je i strana držača za 6 čaša ili čaša, kao i dodatna korpa za pribor.

Kitchen Rack je višenamenski i pruža beskonačne mogućnosti za organizaciju i prostor u vašem domu. Idealno rešenje za vašu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu, ili bilo koji drugi prostor u vašem domu. Ne dozvolite da vam stvari budu nered - Kitchen Rack će sve držati na svom mestu, pružajući vam funkcionalnost i stil u isto vreme.

 

Karakteristike:  

  • Kvalitetni kuhinjski oceđivač za sudove na dva sprata
  • Materijal: nerđajući čelik
  • Dužina: 43 cm
  • Visina: 38,5 cm
  • Razmak između dva sprata: 18,5 cm
  • Dubina: 25 cm
ID Oglasa: #159376093
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.