slika
slika
slika
slika
1 od 4

Premiun crna susilica Dvospratna od nerdjajuceg materijala

2.299 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
61
2
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
 Ovaj dvospratni stalak za sušenje posuđa je napravljen od vrhunskog nerđajućeg čelika. Visokokvalitetna struktura, kvadratnog oblika cevi, garantuje stabilnost i dugo korištenje.
Svaki deo gde se stalak spaja, pažljivo je napravljen kako bi se osigurala stabilnost i sprečilo podrhtavanje i klizanje stalka.

Dvospratni čvrsti stalak je dizajniran tako da može primiti skoro sve kuhinjske alate i poseduje funkciju odvodnjavanja pomoću dve tacne.

Pored njegove stabilnosti, druga činjenica koja čini ovaj stalak za sušenje posuđa još više posebnim, je njegova fenomenalna dvospratna struktura. Kompaktnost koja čini da naše posuđe bude urednije sortirano a ujedno i površina kuhinjskog pulta veća.

Stalak vertikalno ne zauzima mnogo prostora na našoj kuhinjskoj površini i zato poseduje dva sprata sa odvodnom tacnom lakom za održavanje. Dve tacne od kvalitetne plastike, koje uredno sakupljaju vodu sa friško opranog posuđa, dolaze u kompletu sa dvospratnom cediljkom za posuđe.




Specifikacije:

Veličina: Na dva sprata.
Dimenzije: Oko 43 x 40 x 26cm.
Materijal: Nerđajući 304 čelik.
ID Oglasa: #159116072
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.