slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Prenosivi stalak za peškire i krpe

1.899 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
4
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Prenosivi stalak sa peškire ili krpe od nerđajućeg čelika je praktičan i multifunkcionalan komad koji vam omogućava efikasno organizovanje i sušenje peškira, krpa ili drugih tkanina u vašem domu. Izrađen je od kvalitetnog nerđajućeg čelika, što garantuje dugotrajnost, otpornost na koroziju i sjajan izgled.
 

Ovaj stalak je posebno dizajniran za jednostavnu montažu - jednostavno ga možete staviti na vrata ili police bez potrebe za bušenjem ili oštećivanjem površina. Zahvaljujući svojoj prenosivosti i fleksibilnosti, možete ga lako premestiti iz jedne prostorije u drugu ili čak nositi sa sobom na putovanja.
 

Stalak je opremljen sa jednim držačem na koji možete okačiti peškire, krpe ili ostale tkanine. To vam omogućava organizaciju i maksimalno iskorišćenje prostora, bez zauzimanja puno podnih površina.
 

Dizajn ovog stalka je elegantan i moderan, dopunjujući izgled Vašeg enterijera bez obzira na stil uređenja. Nerđajući čelik pruža mu profinjen i atraktivan izgled koji se lako kombinuje sa drugim nameštajem ili dekorativnim elementima u Vašem domu.
 

Ovaj prenosivi stalak takođe je praktičan za korišćenje u kupatilima, kuhinjama, spavaćim sobama ili bilo kojem drugom prostoru gde je potrebno brzo sušenje i organizacija tkanina. Takođe, može biti odličan izbor za manje prostorije gde je prostor ograničen, jer Vam omogućava efikasno iskorišćenje dostupnih površina.
 

Ukratko, prenosivi stalak sa peškire ili krpe od nerđajućeg čelika predstavlja praktično i stilski rešenje za organizaciju i sušenje tkanina u Vašem domu. Prenosivost, jednostavna montaža i izdržljiv materijal čine ga praktičnim dodatkom koji će Vam olakšati svakodnevni život i oplemeniti prostor u kojem se nalazi.
 

Karakteristike:

  • Materijal: nerđajući čelik
  • Jednostavno se postavlja na vrata ili police
  • Praktično i stilsko rešenje za prganizaciju i sušenje tkanina
  • Omogućava organizaciju i maksimalno iskorišćenje prostora
  • Praktičan za korišćenje u kupatilima, kuhinjama, spavaćim sobama ili bilo kojem drugom prostoru
ID Oglasa: #155313834
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.