slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rotirajući stalak za začine 12 teglica

1.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
57
5
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Rotirajući držač za začine je izvanredan dodatak kuhinjskom inventaru. Evo nekoliko prednosti korištenja rotirajućeg držača za začine:

Optimalno korištenje prostora: Rotirajući držač za začine omogućava vam da smjestite veliki broj začina na ograničenom prostoru. Može se postaviti na kuhinjski pult, radnu površinu ili čak unutar ormara, čime se maksimizira prostor u kuhinji.

Jednostavno organiziranje: Rotirajući držač omogućava jednostavno raspoređivanje različitih bočica sa začinima. Samo postavite bočice na držač i okrećite ga kako biste brzo pronašli željeni začin. To olakšava organizaciju i preglednost, čime se ubrzava proces pronalaženja potrebnih začina tokom kuhanja.

Praktičnost: Rotirajući držač za začine je izuzetno praktičan jer vam omogućava da sve začine imate na dohvat ruke. Ne morate pretraživati ladice ili ormariće kako biste pronašli određeni začin, već jednostavno okrenete držač i odmah imate pregled svih dostupnih opcija.

Estetski dojam: Rotirajući držač za začine može biti i estetski privlačan dodatak kuhinji. Postoji širok izbor stilova i dizajna držača koji se mogu uklopiti u različite kuhinjske elemente i stilove uređenja.

Korištenjem rotirajućeg držača za začine, možete organizirati i lako pristupiti svojim začinima na jednostavan način, dok istovremeno štedite prostor u kuhinji.
ID Oglasa: #158710457
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.