slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Ručni otvarač za konzerve i flaše

1.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Neka pobedi praktičnost uz naš Višenamenski ručni otvarač za konzerve, sada dostupan po posebnoj ponudi! Ovaj alat nije samo običan otvarač za konzerve - to je multifunkcionalni saveznik koji će unaprediti vašu kuhinju i olakšati svakodnevne zadatke.

 

Osim što je pouzdan otvarač za konzerve, ovaj višenamenski alat možete iskoristiti i kao otvarač za flaše. Bez obzira na to da li pripremate obrok ili se opuštate sa omiljenim pićem, ovaj alat će biti vaš nezamenjivi partner. Sa svojom svestranom funkcionalnošću, Višenamenski ručni otvarač pruža vam praktičnost na dohvat ruke.

 

Njegova jedinstvena karakteristika je i sposobnost da posluži kao poluga. Bilo da se suočavate sa zatvorenim poklopcem tegle ili nekim drugim izazovom, ovaj višenamenski alat će vam pomoći da prevaziđete prepreke sa lakoćom. Sa dobrim polugama, moć je u vašim rukama.

 

Visokokvalitetni materijali od kojih je napravljen ručni otvarač garantuju dug životni vek i pouzdanu funkcionalnost. Bez obzira na to koliko često ga koristite, ovaj alat će ostati pouzdan i izdržljiv, pružajući vam dugotrajno zadovoljstvo korišćenja.

 

Obezbedite praktičnost u kuhinji uz naš  ručni otvarač za konzerve, limenke i flaše. Poručite ga odmah i otkrijte koliko jednostavno može biti obavljanje svakodnevnih zadataka uz ovaj funkcionalni alat!

 

Karakteristike:

  • Dimenzije: 19cm x 5,5 cm
  • Praktično i lako otvaranje
  • Idealno za konzerve ribe, voća, povrća, limenke. .
  • Praktičan dodatak za otvaranje flaša
  • Sadrži rupičasti deo radi lakšeg odlaganja
  • Oštro sečivo 
  • Poslužiće kao poluga za otvaranje tegli
  • Ergonomski dizajn sa ručkom za okretanje
  • Dugotrajan i izdržljiv
ID Oglasa: #162434038
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.