slika
1 od 1

Set za dekoraciju torte i kolaca

1.799 din

Beograd
Novo
40
3
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.

Komplet za ukrašavanje torti može zadovoljiti vaše potrebe da započnete ukrašavanje torte, bez obzira da li ste početnici ili profesionalni pekari, uključuje 1 okretni sto za torte, 36 vrhova za glazuru, 9 olovaka za torte izrezbarenih fondantom, 1 tortu olovka za skidanje, 2 eksera za cveće, 50 kesica za jednokratnu upotrebu, 2 kesice za višekratnu upotrebu, 2 strugača, 1 velika spojnica, 1 nož za vađenje kolača, 2 lopatice za glazuru, 1 mešalica za jaja, 1 makaze, 1 set merne kašike.

Komplet za ukrašavanje kolača uključuje razne vrhove za glazuru, možete dobiti većinu praktičnih vrhova za glazuru uključujući vrhove za latice, francuske vrhove, savete za pletenje korpe, otvorene vrhove za zvezde, okrugle vrhove, vrhove listova i mnogi drugi, koji su pogodni za svakodnevno ili profesionalno pečenje za pravljenje kolača, kolačića, kolačića, keksa, mafina i drugih deserta.
Okretni obrtni sto za torte napravljen je od visokokvalitetne plastike sa izdržljivom i neotrovnom, njegov prečnik je 11 inča za pravljenje kolača različitih veličina, glatko se rotira u smeru kazaljke na satu ili suprotno od kazaljke na satu, jednostavan za upotrebu. komplet za ukrašavanje torti uključuje niz ukrasnih alata koji će vam zadovoljiti različite potrebe za pečenjem kao što su pravljenje dnevnih deserta, rođendanskih torti, svadbenih torti ili kolačića i drugih prazničnih keksa. Idealan poklon za vaše porodice i prijatelje na mnogim važnim festivalima, kao što su Božić, Dan očeva, Dan majki, Dan zahvalnosti i Nova godina.

   
ID Oglasa: #164641787
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.