slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sklopiva cediljka 2u1 2/1

450 din

Kučevo
Novo
5
0
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

Sklopiva cediljka je napravljena od ekološki prihvatljivih silikonskih i plastičnih materijala, netoksična, bezbedna za pranje u mašini za sudove i izdržljiva za dugotrajnu upotrebu, bezbedna za vašu hranu i porodicu.
Sklopiva korpa za pranje ima neklizajuću osnovu, a ručka ima okrugli otvor za kačenje za organizovanje. Ne samo da štedi prostor, već i čini vaš kuhinjski predmet urednijim i urednijim.
Dizajn koji štedi prostor, cedila su sklopiva, što ih čini   lakim za odlaganje u ormare ili duboke fioke. tako da ne zauzimaju  veliki prostor u vašim kuhinjskim ormarićima.
Ova silikonska cediljka koja se koristi za oceđivanje većine namirnica poput špageta, testenina, krompira, brokolija, boranije i drugog povrća za ispiranje listova salate, voća i svežeg povrća.
Kompaktna veličina ovog silikonskog cjedila čini ga vašim savršenim pratiocem za kampovanje, piknik ili držanje ovog silikonskog cjedila pri ruci u vašem kamp-prikolu ili kamperu.


Specifikacije

 

Materijal: Silikon sa plastikom
Boja: zelena sa sivom
Kombinacija veličina: velika i mala
Velika veličina: 32,2 X 24,5 X 10,5 cm
Mala veličina: 24,2 X 19,5 X 7,8 cm

ID Oglasa: #165084058
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.