slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Zidni dozer sa česmom za ulje i sirće

2.199 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
40
2
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ukoliko ste ljubitelj pripreme raznih obroka i poslastica predstavljamo Vam fantastičan proizvod koji će Vas oduševiti, a to je samolepljiva posuda za precizno doziranje ulja i sirćeta.

Naša posuda je više od običnog dozera – to je Vaš pouzdan partner u kuhinji koji donosi harmoniju i preciznost svakom jelu. Ovaj inovativni član tvoje kuhinjske opreme poseduje sposobnost da pretvori svaku kapljicu ulja, svaku kap sirćeta i svaki tečni sos u pravu umetnost serviranja.

Sa donje strane poseduje malu ali moćnu česmicu za sipanje. Zahvaljujući njoj, možete postići savršenu ravnotežu i dozirati tečne soseve tačno onoliko koliko Vam je neophodno.

Veoma jednostavna montaža, sve što je potrebno da uradite je da odaberete Vama najpristupačnije mesto, prebrišite ga i postavite. U roku od samo par sekudni ova praktična posudica će biti spremna za upotrebu.

Savršen je da odlaganje bilo kojih tečnih napitaka neophodnih za pripremu željenih jela poput ulja, sirćeta, belog vina, čili soseva, maslinovog ulja, jabukovog sirćeta, soja sosa i dr. Posebnim ga čini što ga možete koristiti, a da ne pipate rukama, dovoljno je samo da prislonite kutlačom, varjačom ili čak tepsijom, tiganjem.

Naš dozer olakšava dodavanje tečnih začina kao što su ulje i sirće u jelu, omogućavajući vam da kontrolišete količinu koju dodajete. Takođe, lepljivo postavljanje dozera omogućava da bude pristupačan i uvek na dohvat ruke prilikom kuvanja. Veoma je koristan za sve kuhinje u kojima se često koriste tečni začini prilikom pripreme hrane.

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Zapremina 650ml
  • Pogodan za doziranje tečnih nemarnica
  • Savršen za ulje, sirće, belo vino, čili soseve, soja soseve i dr.
  • Može se koristiti bez otvaranja česmice rukom, dovoljno je samo da prislonite posudu u kojoj pripremate hranu
  • Precizno se dozira željena namernica
  • Montira se lepljenjem na glatku površinu
  • Pogodan za sve kuhinje
ID Oglasa: #155551758
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.