slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Luksuzna poklon kutija u obliku srca za SPA tretman kod kuće

2.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
23
0
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Sjajna kombinacija za besprekornu lepotu! Drvena kutija sa setom  za SPA tretman je ono što je potrebno svakoj devojci, ženi!
Uživaćete u trenucima potpunog opuštanja i luksuza sa proizvodima koje Vam nudimo u ovakvom poklon setu! Elegantna kutija je izrađena od visokokvalitenog drveta, pružajući Vam osećaj izuzetne elegancije i sofisticiranosti.

Unutar ove predivne kutije, pronaći ćete sve što Vam je potrebno za kupanje i SPA tretman kod kuće, a korišćenjem istih, Vaše telo i duša će se revitalizovati.  

Vaša koža biće svilenkasta, mekana i baršunasta zahvaljujući sunđerima koji vrše blagi piling i nežno čiste Vašu kožu. Masažer će poslužiti za anticelulit ili pak relax tretman, a kamen za odgovarajući pedikir tretman. U setu ćete takođe dobiti četku za kosu koju možete iskoristiti nakon završetka svog SPA tretmana u kućnim uslovima.

Drvena kutija sa kozmetičkim proizvodima toliko odiše elegancijom i stilom, da će biti pravi izbor za poklon dragoj ženskoj osobi!

Bilo da želite da priuštite trenutke opuštanja sebi ili da obradujete nekoga posebnog, naša luksuzna poklon kutija u obliku srca je savršen izbor za to!
Stvorite oazu mira i blagostanja u udobnosti svog doma i telo će Vam biti zahvalno!

 


Karakteristike:

  • Kutija u obliku srca sa setom za SPA tretman
  • Elegantan i sofisticiran dizajn kutije 
  • Izrađena od visokokvalitetnog drveta
  • Kozmetički proizvodi unutar kutije: sunđer, mrežica, četka, roler, kamen
  • Savršen poklon za dragu osobu
ID Oglasa: #155290792
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.