slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Rotho Clear kutija sa poklopcem, 18 L, 40x33.5x17 cm

470 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Malo naprsao ćošak na poklopcu, funkcionalno. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

U borbi protiv nereda, stvari kristalno jasnog izgleda su kec iz rukava: Sa providnim kutijama CLEAR linije, možete zaštititi vaše korisne stvari od prašine ili vlage, dok u isto vreme neće biti nevidljive u neprozirnim fiokama ili komodama. Ovde se očajne pretrage završavaju.  

  • providna kutija za odlaganje
  • sigurno zatvaranje poklopcem
  • robusna plastika, laka za održavanje
  • proizvedeno na ekološki način uz uštedu izvora sirovina

Prednosti i mogućnosti upotrebe
Šta da radite sa rukavicama, kapama i sličnim stvarima kad dođe proleće? Šta da radite sa malim predmetima kada prašina pada na njih za tren? Organizacione probleme kao što su ovi, lako možete rešiti sa CLEAR providnom kutijom za odlaganje. Hobi predmeti, igračke i mnogi drugi svakodnevni predmeti dobro su zaštićeni u providnoj kutiji, uredno odloženi, a možete ih naći za tren. Oslobodićete svoj životni prostor od predmeta koji leže svuda za tren, a da vam fioke i ormarići ne budu prepunjeni

Karakteristike

CLEAR kutija napravljena je od visoko prozirne i izuzetno robusne plastike, i lako je možete obrisati po potrebi. Kutija za odlaganje je sigurno zatvorena poklopcem, i stoga pruža optimalnu zaštitu od prašine, nečistoća i vlage. CLEAR  kutija dostupna je u kapacitetu od 18 L, i može se kombinovati sa drugim kutijama iz iste serije za složivost i slaganje uz uštedu prostora.   

 

Broj predmeta:  1708400096WS Dimenzije:
  • Dužina: 400 mm
  • Širina: 335 mm
  • Visina: 170 mm

 

ID Oglasa: #164571204
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.