slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Divoom Planet 9 RGB pametna stona lampa

3.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
72
0
pre 10 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Vakuum pakovanje

 

Divoom Planet-9 Smart Mood Lamp, Cordless Table Lamp with Programmable RGB LED for Bedroom Gaming Room Office, Pink

 

Upoznajte Planet-9 lampu za raspoloženje - Ova stolna lampa na baterije čuva vas od skrivenih opasnosti od električnih kablova i pruža profesionalno osvetljenje sa stabilnim izvorom svetlosti. To je naša najkompaktnija pametna lampa koja se savršeno uklapa u male prostore.


Jednostavan za korišćenje - Podržite rad sa vašeg telefona preko naše aplikacije jednostavne za korišćenje. Sa iOS i Android aplikacijama možete daljinski da kontrolišete svoju led lampu sa telefona ili tableta. Uključite/isključite, ukrasite svoj dom toplim do oštrim belim svetlom ili birajte između 16 miliona boja kad god želite dodirom prsta.


Efektivno „ uradi sam“ osvetljenje – ugrađene stotine šablona osvetljenja u Divoom APP-u koje možete izabrati. Ne samo da vam daje slobodu da prilagodite boju i zabavno osvetljenje putem dostupnih alata za aplikacije, već vam omogućava i da podelite svoj prepoznatljiv dizajn osvetljenja u našoj zajednici.


Stona lampa sa mogućnošću zatamnjivanja - Ova bežična noćna lampa se može prilagoditi svim potrebama. Postoji 5 nivoa osvetljenosti od svetle do tamne, izaberite temperaturu boje od 1600K do 6500K. Savršena je kao lampa za noćni ormarić, svetlo za dečiju sobu, opuštajuća lampa, svetlo romantične atmosfere, lampa za čitanje, lampa za dekoraciju za Noć veštica itd.


Sinhronizacija muzike – RGB lampa se može sinhronizovati sa vašim omiljenim pesmama, filmovima i video igricama. Sa lampom koja pleše uz ritam, mala stona lampa dodaje potpuno novu dimenziju vašoj omiljenoj zabavi.

ID Oglasa: #153252355
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.