slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

G lampa punjac Bežični punjac za mobilni Lampa Sat Zvucnik

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
 

Multifunkcionalno noćno svetlo
Bežični punjač za mobilne telefone
G punjač sa 5 funkcija
G zvučnik

Ovo atmosfersko svetlo:
Dimenzije: 23,5cmx8cmx23,5cm
5 funkcija: 15V brzi punjač i bežični punjač
Bluetooth zvučnik, noćno svetlo u boji, Fm radio. Odlično pametno noćno svetlo tokom rada, učenja, čitanja, rekreacije i budilnika. Stona lampa sa bežičnim punjenjem
Ova stona lampa tipa G je opremljena brzim bežičnim punjačem od 15V, koji samo stavlja pametni telefon na stonu lampu, što je zaista zgodno i praktično.
Napomena: korišćena funkcija bežičnog punjenja treba da bude uključena.
Bluetooth funkcija zvučnikaUgrađena Bluetooth funkcija, ovo noćno svetlo tipa G je pogodno za povezivanje na Bluetooth da biste slusali svoju muziku kada ste na poslu, kupanju, spavaćoj sobi, učenju, doručku, roštilju, kampovanju itd. HiFi zvuk kvalitet će vam doneti bolje muzičko iskustvo. Samo dodajte i smanjite jačinu zvuka podešavanjem jačine zvuka na telefonu. Udoban alarm za buđenje Možete prilagoditi zvuk, boju svetla pritiskom na dugme, personalizovati zdrav san i rutinu buđenja.
Budilnik zvuči nežno i mirno, pomažući vašem telu da se postepeno budi. Osvetljenje raspoloženja koje se može prigušiti. Savršen poklon Kliknite na dugme sijalice da biste se prebacivali između 13 režima boja svetla. Svetlo raspoloženja može vam pomoći da stvorite bilo koje raspoloženje koje želite, savršeno za krevet, spavaću sobu, dnevnu sobu, dom, dekoraciju kancelarije, idealan je poklon za rođendan, Božić, Novu godinu.
ID Oglasa: #163378013
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.