slika
slika
slika
1 od 3

Himalajska slana lampa

1.450 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
75
3
danas
Odgovara na 0% poruka.
Jovana 0611937365
Član od 14.10.2020.

Slana lampa osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na Vaše zdravlje.   Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala  i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu.

Kada se kristal soli zagreje ona emituje negativne jone (povoljne za naše zdravlje) i na taj način ima efekat prirodnog jonizatora.                       
Himalajska lampa ima sledeća pozitivna dejstva:

Poboljšava moć koncentracije i omogućava lak san.
Deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme.
Neutrališe elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu (TV, PC itd. ).
Poboljšava efekat relaksacionih vežbi.
Pored blagotvornih dejstava sona lampa daje blagu, toplu svetlost, veoma je dekorativna i
Može da bude ukras u vašem stanu.

Lampa od himalajske soli pruža i terapiju boja:      

Crvena  svetlost podstiče na uzbuđenje, snagu i prijatan osećaj zraka koji donose toplotu. Ona daje životnu snagu, aktivira životni duh i prijatno prenosi toplotu.
Žuta  boja podseća na sunčane zrake koji donose svežinu, veselje i oduševljenje. Ona zna da probudi i da rastera mračne misli, kao i da pruži opuštanje i slobodu tela.
Narandžasta leci pluća i povećava nivo energije. Potiče osećaje uzbuđenosti, entuzijazma i topline.
Ružičasta spada u spektar hladnih boja. Podstiče um na sanjarenje i stvaranje novih ideja. To je boja nežnosti, bezbednosti i ljubavi. Smanjuje unutrašnju tenziju, iscrpljenost, ali stimuliše nežnost.

Ova so je nastala pre 200 miliona godina, u bazenima morske soli koji su bili prekriveni lavom. Milionima godina je bila izolovana od zagađivača i ostala je očuvana i netaknuta u drevnom okolišu.

Himalajska so se iskopava u rudnicima soli koji se nalaze u Pakistanu u podnožju planinskog venca Himalaji

Natrijum hlorid (NaCl) 98,53% kalcijum (Ca) 0,25% sulfat (S04) 0,40% vlaga 0,031% kalejum karbonat (CaCo3) 0,63% nerastvorljiva materija 0,57%

ID Oglasa: #142335763
Informacije
Garancija na ispravnost
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.