slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Lampa - Ice Cube

2.399 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
36
1
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
Naše kristalne lampe izrađene su od tvrdog prozirnog akrilnog materijala, vrlo izdržljive. Kristalna stona lampa od 16 boja, možete promeniti boje i ručno podesiti svetlinu kako biste u potpunosti uronili u svoj svet umetnosti.
16 boja kristalna RGB lampa Ova bežična stolna lampa koristi USB priključak za punjenje, dolazi s Type-C kablom za punjenje i dolazi s ugradenom baterijom koju ne treba priključivati kada se koristi. Kada je potpuno napunjen, može se koristiti 4 do 6 sati istovremeno, što vas čuva od problema s punjenjem.
(Izvrstan poklon】 Kristalna stona lampa stvara
romantičnu i toplinu atmosferu, koja je vrlo pogodna za romantično iznenađenje članovima porodice ili prijateljima na rodendan/božić/dan zaljubljenih.
[Višestruka upotreba] Ova kristalna lampa se može koristiti i kao ukrasno svjetlo u prostoriji kada nije uključena, vrlo je pogodna za spavaću sobu, kupaonicu, dnevnu sobu, radnu sobu, stolić za kavu, kuhinju i bilo koji drugi kutak.
Postoje dva načina upravljanja: dodirnite gornju kontrolnu ploču kristalne lampe ili koristite opremljeni daliinski upravliač s 24 tastera. Jednostavno i praktično, možete slobodno uključiti/isključiti svetlo.
Naziv: LED noćno svetlo u obliku kocke leda
Materijal: akril
Boja svietla: RGB 16 boja

Težina: 747,5 grama

Prekidač: dodirnite za uključivanje

Veličina: 24,3*12,1 cm

Napon: 36V

Snaga: 3W

Napajanje: TYPE-C interfejs

Paket uključuje:

1 x stona lampa (uključujući bateriju)

1 x USB kabl za punjenje

1 x daljinski upravljač


Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 450din BEZ OBZIRA NA NARUČENU KOLIČINU I TEŽINU ARTIKLA! ! ! ! ! (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) vašu robu preuzmite    __________________LIČNO__________________

na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !  

Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 i 063/1196467 

Ukoliko želite nešto da poručite:                 

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:  

-Ime i prezime.                  

-Ulica i broj.                  

-Mesto i poštanski broj.              

-Broj telefona za kontakt.   

-Ili SMS porukom na 063/1768350

________________________________________


Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu ♡PEDJA SHOP♡

ID Oglasa: #146698573
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.