slika
slika
slika
slika
1 od 4

Lampa školjka

2.250 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
38
3
pre 10 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja, Nema Ličn
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Cena 2250 din

Džinovska RGB školjka sa biserom19 x 12 x 13cm
★Noćno svetlo raspoloženja za opuštanje i meditaciju: Oblaci i magla u bisernom plutanju i 8 RGB boja koje se menjaju kao u zemlji bajke. Električna noćna lampa Poklon za decu i žene Home Deco za sobu Raspoloženje Svetlo za opuštanje. ★Dekor: LED Shell Pearl noćna lampa Boje se menjaju kružno. Unesite boju u vaš dom sa živopisnim RGB svetlom koje poboljšava raspoloženje koje postavlja ambijent za vašu spavaću sobu, dnevnu sobu, bar, radnu sobu, dečiju sobu za bebe, dečiji Zen stan ili ples za rođendansku zabavu. ★Naš ekskluzivni proizvod: noćno svetlo na preklop bezbedno za oči, napravljeno od visokokvalitetnog lepka, bezbedno i netoksično, bez stimulacije. Zaštita životne sredine ne uzrokuje zagađenje Visoka čvrstoća, dobra žilavost, neće izazvati deformacije. ★Sadržaj paketa:  LED Shell Pearl lampa uputstvo za upotrebu.  
Zahteva 3 AAA baterije (nisu uključene)Preporučuje se za uzrast od 6 godina i više.
ID Oglasa: #144734374
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.