slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lampica za čitanje sa štipaljkom

1.699 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
1
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Dobrodošli u svet čitalačke udobnosti i praktičnosti uz našu revolucionarnu lampicu za čitanje sa štipaljkom. Ako volite da čitate noću ili u uslovima slabog osvetljenja, naš proizvod je savršeno rešenje za vas. Sa svojim inovativnim dizajnom i funkcionalnostima, naša lampica omogućava neometano čitanje bez napora i zamora očiju

Naša lampica za čitanje se lako kači na knjigu zahvaljujući štipaljci koja osigurava čvrsto prijanjanje bez oštećenja stranica. Glavna karakteristika ovog proizvoda je savitljiv vrat, što vam omogućava da podesite svetlost tačno tamo gde je potrebno bez ometanja drugih. Lampica je opremljena visokoefikasnim LED sijalicama koje pružaju prirodnu i meku svetlost, idealnu za čitanje bez zamora očiju. Sa dugim vekom trajanja baterije, naša lampica je pouzdan saputnik tokom dugih čitalačkih sesija. Osim toga, kompaktni dizajn omogućava lako nošenje lampice sa sobom, bilo da ste kod kuće ili na putovanju.

Uz našu lampicu za čitanje sa štipaljkom, možete uživati u udobnom čitanju bez obzira na uslove osvetljenja. Sa svojim praktičnim dizajnom i visokokvalitetnim osvetljenjem, ova lampica je idealan dodatak vašoj čitalačkoj rutini. Budite sigurni da će naš proizvod zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam neophodnu svetlost za uživanje u svakoj knjizi.

 

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Poseduje štipaljku za sigurno postavljanje
  • Zaobljen vrat
  • Priorna i meka svetlost koja ne zamara oči
  • Jednostavno rukovanje i praktičnost
  • Savršena za sve ljubitelje čitanja
ID Oglasa: #165636786
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.