slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

LED Desk Lamp 092 with USB Charging Port

5.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
77
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-Stona lampa sa tehnologijom naprednog svetla: Pritiskom na dugme „ Osvetljeno područje“ i okretanjem dugmeta menja se svetlost LED svetla stone lampe napred -nazad, bez pomeranja glave lampe, smanjujući senke i štiteći vaše oči od direktnog svetla kako bi se smanjio odsjaj i naprezanje očiju . Napomena:
-Operativna kartica u proizvodu nije ispravna. Molimo pogledajte Uputstvo za korisnike.

-Stolna lampa prilagođena korisniku: Bez napora postavite osvetljenje pomoću direktnih komandi na dodir i dugmeta na bazi; brzo napunite mobilne uređaje sa 5V/2.1A USB izlazom kada je lampa uključena ili isključena. Dizajn mora biti mekan i bez treperenja, bez odsjaja, koji neće umoriti oči čak ni nakon dugih sati upotrebe, bilo da se radi o poslu, učenju ili čitanju u spavaćoj sobi.

-Odlično za dom, kancelariju, studentski dom, školu.

-Automatsko podešavanje osvetljenosti: Prva stona lampa sa tehnologijom automatskog podešavanja svetline. Ugrađeni senzor ambijentalnog svetla automatski zatamnjuje i pojačava svetlost u skladu sa okruženjem radi udobnog osvetljenja koje smanjuje nelagodu u očima. U poređenju sa tradicionalnom tehnologijom zatamnjivanja, to je zaista veliko poboljšanje.

-Slobodno podesivi ugao i dovoljno čvrsti: Sa 2 potporne ruke i 3 rotirajuća zgloba, možete se slobodno prilagoditi da bacate svetlo u bilo kom smeru.

-Stona LED lampa je sklopiva i izgleda elegantno. Telo i postolje lampe izrađeni su od visokokvalitetnog materijala: aluminijumske legure + ABS.

-Dovoljno čvrst za upotrebu u bilo kojem zatvorenom prostoru, ne brinite o stabilnosti.

-Visoka reprodukcija boja: LED stona lampa CRI ≧ 98 emituje svetlo blizu prirodnog dnevnog svetla kako bi osvetlila prave boje objekata i detalje za precizno biranje boja prilikom slikanja, dizajniranja, izrade, igranja

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A3

ID Oglasa: #136440315
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.