slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Led Lampa Desktop Lampa za radni sto

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
51
6
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

 Led Lampa
Desktop Lampa
Lampa za radni sto

Stona Lampa s pokretnom ručkom s 84 SMD LED svetla, ima 3 načina rada temperature boje: hladno svetlo (6500K), prirodno svetlo (4500K), toplo svetlo (3000K~3500K), a 11 razina svetline može se podesiti pomoću upravljača. Odaberite boju svetla i prilagodite je odgovarajućoj svetlini, donoseći vam savršene svetlosne efekte.

Svaki spoj stone svetiljke sa stezaljkom dolazi s učvršćenjem, 220° gore i dole &360° lievo i desno rotirajućom glavom svetiljke, 360° rotirajućom bazom, 135° podesivom metalnom rukom, višekutnim, višesmernim, našom stolnom svetiljkom s kopčom može se prilagoditi prema osobnim potrebama za smer svetla. Okrugla metalna kopča odgovara dizajnu mehaničkog pritiska, baza sa mekanom podlogom, ne klizi i otporna je na ogrebotine, dvostruko je stabilna, bez brige o olabavljenju nakon postavljanja.

Stona lampa može se pričvrstiti na bilo koju ravnu površinu debljine manje od 2,4 inča/6 cm (maksimalno). Duzina LED svetiljke je 12,8 inča/32,6 cm, meka svetlost i arge pokrivenost mogu zaštititi oči ljudi koji rade ili čitaju duze vreme. Kompaktna kopča, kabel od 52,7 inča/134 cm, štedi prostor i donosi vam besplatnu radnu površinu.

LED stona svetiljka koristi zakretnu ruku od nerđajućeg čelika i bazu od aluminijske legure, crni visokokvalitetni metalni sloj, fiksiran spoj od ABS-a, elegantan i izdržljiv, ne morate brinuti o hrđi. Ova LED svetiljka ima niski napon i nisku struju, što štedi 80% električne energije u usporedbi s tradicionalnim žaruljama sa žarnom niti. Dodatno dolazi s četvrtastim rupčićem za brisanje i održavanje lampe.

Lampa za čitanje dolazi s USB kablom (bez utikača za punjenje) može se spojiti na računar, glavu za punjenje mobilnog telefona, mobilnu strujnu lampu i niz načina povezivanja koje možete odabrati. Lako osvetlite svoj računar, ploču za crtanje, stocic za šminkanje, stalak za note itd. , pogodan za učenje, čitanje, rad, slikanje, pletenje, šivenje, ručni rad itd. Neophodan je stoni predmet za dizajnere, umjetnike, učitelje, daktilografi, urednici, računovođe, studenti, pisci itd.

1.5

ID Oglasa: #164908617
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.