slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LED stona lampa

27 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
6
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Stona LED lampa( Rechargable table lamp )

  • Kontrola dodirom: Punjiva stolna lampa iz Bojim-a ima jednostavan dizajn. Dodirom na dugmad na kontrolnoj tabli možete lako uključiti i isključiti lampu. Dugim pritiskom na dugme možete slobodno podesiti osvetljenost stolne lampe u rasponu od 5% - 100%.

  • IP54 Vodootporna: Lampa osetljiva na dodir ima ocenu zaštite IP54 (otporna na prskanje). Potpuno je operativan čak i po kiši i zaštićen od prskanja vode iz svih pravaca. Bojim stona lampa je posebno pogodna za piknike i kampovanje.

  • 4000mAh punjiva: Iz perspektive kupca, dizajnirali smo ovu punjivu LED stolnu lampu od 4000mAh da bude prenosiva i punjiva. Kada je potpuno napunjena, odvojiva stona lampa može da se koristi do 6 sati. (Trajanje upotrebe lampe zavisi od izabranog režima. )

  • Zaštita očiju: Sa visokokvalitetnim 2835 LED čipom, noćna lampa poseduje karakteristike kao što su bez treperenja, bešumno i nežno zatamnjenje. Meko svetlo smanjuje vizuelni zamor i stvara prijatnu atmosferu za čitanje u kojoj možete savršeno čitati u usamljenim noćima. Lako pritisnite dugme u snu i sanjajte slatki san.


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163651525
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.