slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

RGB lampa sa više efekata - RGB stona lampa - NOVO

1.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
229
12
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka online
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 11
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

CheDuk pametna LED lampa, RGB pametna stona lampa sa više svetlosnih efekata, deko lampa za igre sa 10 scenskih i muzičkih režima, svetlo raspoloženja za TV, računar, dekoracija sobe

Ultimate Visual Ekperience】16 miliona boja koje možete izabrati, kreirajte novo iskustvo osvetljenja. 256 dinamičkih režima za kreiranje raspoloženja koje želite. 10 režima scene za impresivniji sistem zabave. Takođe možete podesiti osvetljenost i brzinu od 1% do 100%. Svaki režim može da prikaže različite svetlosne efekte, pružajući vam okruženje sa impresivnim iskustvom koje poboljšava vaše iskustvo igranja, filma i muzike.
Sinhronizacija sa muzikom】RGB sijalice lako stvaraju živopisan zvuk i interakciju svetlosti. Sa ugrađenim mikrofonom, svetlosne trake se sinhronizuju sa zvucima vaše muzike, filmova, igara, okruženja, TV-a/računara, obogaćujući vaše filmove, svetove igara i donoseći vrhunsko iskustvo gledanja, savršeno za koncerte uživo, karaoke zabave ili igre . . Šta je najbolji poklon za vašu porodicu i prijatelje.
Tajmer i laka instalacija】 Aplikacija Happilighting može da uključi ili isključi ovu pametnu LED svetlosnu traku u vašoj sobi u vreme koje ste podesili (0-24 sata, u minutima). Ova RGB svetlosna traka se brzo instalira i jednostavna za korišćenje, a Ovu LED traku možete montirati kako želite pomoću priloženog postolja za postavljanje ravno, postaviti je vertikalno ili instalirati iza monitora ili TV-a.
Inteligentna kontrola aplikacije】 Preuzmite aplikaciju Happilighting da biste daljinski kontrolisali pametnu LED traku. Pametna svetlosna traka može da modifikuje svetlosne efekte različitih režima scene preko APP-a, brzo i lako kontroliše boju, režim i brzinu ritma LED svetlosne trake i vrši sinhronizaciju muzike, tako da možete lako da upravljate pametnom svetlosnom trakom .
Višestruki scenariji primene 】LED traka ima sve boje duge, ovo RGB svetlo vam omogućava da kreirate novu atmosferu za kompjuterske stolove, spavaće sobe, televizore i dnevne sobe prema sopstvenim idejama, sa stotinama režima koje možete izabrati. Pored toga, može se koristiti i kao lampa za čitanje, noćna lampa. Savršen je za kućne bioskope, sobe za igre, barove, kafiće i još mnogo toga.

ID Oglasa: #157141575
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.