slika
slika
1 od 2

Solarna LED spoljna rasveta za dvorište, baštu, kuću zidna

449 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
1.013
70
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
●Solarna LED spoljna rasveta za dvorište, baštu, kućnu rasvetu

•Ova solarna svetla sadrže 100 super svetlih LED dioda, pružaju odlično osvetljenje do 1000 lumena koje je daleko svetlije od drugih sličnih LED solarnih svetala.

3 inteligentna režima osvetljenja:

1. Režim senzora jakog svetla

2. Režim senzora zatamnjenog svetla

3. Režim dugog osvetljenja prigušenog svetla.  

•Odaberite različite režime u različitim scenarijima prema vašim potrebama, koji mogu u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe.

•Lampe su napravljene od ABS-a koji je otporan na udarce koji može izdržati sneg, kišu i druge ekstremne vremenske uslove. IP65 vodootporna i toplotna, svetla na solarni pogon, pogodna za većinu vremenskih uslova.

•Kompaktan dizajn olakšava montažu na zid pomoću dva šrafa. Budući da nisu potrebni kablovi, ove svetiljke možete instalirati bilo gde, bilo da se radi o spoljnoj kapiji, prilazu, ogradi, terasi ili vrtu.

●Proizvodnja solarne energije

•Svetlo ima svoj solarni panel smešten na vrhu lampe, koja je okrenuta direktno prema suncu radi maksimalnog unosa sunčeve energije. Stopa konverzije solarne energije je poboljšana do 13%-14%.

●Saveti

•Solarno svetlo se napaja sunčevom svetlošću, tako da joj je potrebno dovoljno sunčeve svetlosti za punjenje. Maksimalno punjenje je dovoljno za duže vreme osvetljenja.

•Prilikom prve upotrebe proizvoda, postavite svetla na neko mesto (obezbedite da solarni panel prima dovoljno sunčeve svetlosti) uz dovoljno sunčeve svetlosti koji se puni 1 dan.

●Ako ima kišnih dana ili dana bez dovoljno sunca nekoliko dana, svetla se možda neće upaliti noću zbog nedostatka struje. To je normalno, upalite nakon punjenja 8-12 sati kada se vreme razvedri.
L0493300
ID Oglasa: #139896148
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.