slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Stona LED lampa na tač TRONTORE

38 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
32
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Nega očiju i noćno svetlo: Naše LED stone lampe za kućnu kancelariju sa mogućnošću zatamnjivanja za oči imaju 5 temperatura boje (od 3000 K do 6500 K) svaka sa 6 nivoa osvetljenosti i ukupno 30 svetlosnih režima koji vam omogućavaju da prilagodite svoje želje svetlo za rad, čitanje. Stono svetlo sa mekim svetlom, bez treperenja, bez senke može savršeno eliminisati odsjaj. Pomozite nam da zaštitimo oči. Opremljen funkcijom mekog noćnog svetla

Osetljiva kontrola na dodir i funkcija memorije: stona lampa sa USB priključkom za punjenje sa kontrolom na dodir, kontrolna tabla osetljiva na dodir omogućava vam da kontrolišete napajanje jednostavnim klikom prsta, različiti režimi osvetljenosti i osvetljenja koji odgovaraju vašem raspoloženju. Zahvaljujući inteligentnoj memorijskoj funkciji, naše stono svetlo za kućnu kancelariju uvek pamti poslednju korišćenu osvetljenost i korišćeni režim.

USB priključak za punjenje: možete da napajate svoj pametni telefon, tablet i druge uređaje pomoću 5V/2A USB porta na zadnjoj strani stone lampe bez potrebe da tražite utičnicu. A osnova ove stone lampe je opremljena držačem za mobilni telefon za skladištenje tokom punjenja

Podešavanja za više uglova i držač telefona: sklopiva LED stona lampa sa 165° podesivom rukom i 30° rotirajućom osovinom, a prednja glava (noćno svetlo) može da se rotira za 180° udesno i 90° ulevo. Preferirani ugao. Sklopiva glava i ruka lampe za maksimalnu uštedu prostora. A stono svetlo dolazi sa kombinacijom postolja za telefon, stavite telefon na postolje za telefon i možete da gledate video zapise.

Vrhunska usluga i dug radni vek: naše LED svetlo je dizajnirano za radni vek od više od 50.000 sati.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #162499478
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.