slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pafonjera sa bluetooth zvucnikom 36w 33cm

3.990 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
916
32
pre 16 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
NS Electronics
Član od 13.09.2019.
Svi oglasi

Pametno upravljanje, svetlom se može upravljati različitim metodama, preko zidnog prekidača, mobilne aplikacije i daljinskog upravljača, pružajući više pogodnosti za upravljanje.

Ugrađeni Bluetooth zvučnik, možete ga povezati putem Bluetootha na telefonu i puštati omiljenu muziku. LED plafonjera prati ritam u načinu rada koji može ostvariti saradnji između svetlosnih efekata i muzičkog ritma. Tada možete uživati sa ostvarenim efektima kod kuće.

Automatski se uključuje / isključuje prema rasporedu koji postavite na APP.   Može se koristiti kao alarm za pokretanje i isključivanje. Takođe, može reprodukovati muziku, dobar način da vas probudi.

Višenamenski način rada, ima mnogo načina rada, belo svetlo, toplo svetlo, neutralno svetlo, RGB svetlo, scenske režime poput ritma muzike, gradijent, živopisna treptava svetla kako bi fleksibilno zadovoljili vaše različite potrebe, vrlo praktične za Vaš svakodnevni život.

Mobilna aplikacija i bluetooth mogu prilagoditi svetlinu, menjajući boju, sa daljinskim upravljačem možete paliti i gasiti svetlo, prilagoditi svetlinu i boju, puštati pesme, prilagoditi glasnoću.

Pametno svetlo koje će promeniti Vaš koncept za osvetljenje, kao odani pratioc koji će se dobro pobrinuti za vaše raspoloženje.

Ušteda energije, sa svetlim izvorom svetla velike snage, štedi mnogo energije u poređenju sa normalnim svetlom istog nivoa osvetljenja koje nemaju LED čip

Specifikacija:

Napon: 220V / 50-60Hz
Snaga: 36W
Dimenzija: 33cm

Za više informacija kontaktirajte me putem KP, SMS ili poziv.



Slanje iskljucivo Postexpress-om na adresu.

 

Licno preuzimanje moze u Smederevu!

-------------------------------------------------------------

DA BISTE PORUCILI POTREBNI SU  SLEDECI PODACI
-Ime i Prezime (koristite čćšž)
-Ulica i broj 
-Grad, selo (ako je selo obavezno napisite i Opstinu)
-Postanski broj
-Broj telefona
! ! (Ako nedostaje neki od podataka necu moci da posaljem paket) ! !
(dostava 250 din)

ID Oglasa: #110125965
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.