slika
slika
slika
slika
1 od 4

Fleksibilno Led ogledalo

1.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Želite da olakšate sebi svakodnevno ulepšavanje i pripremu za izlazak? Bez obzira na to da li ste dama koja se pažljivo šminka ili pripadnik jačeg pola, praktično uveličavajuće led ogledalo učiniće svako doterivanje jednostavnijim! Funkcionalnost kao odlika broj jedan! Da li vam je dosadilo da se šminkate po slabom svetlu u kupatilu? Uvek promašite nku dlačicu prilikom korekcije obrva i nausnica? Rešenje se nalazi u uveličavajućem ogledalu nemerljive praktičnosti! Zoom ogledalo je izuzetno funkcionalno, jer ima mogućnost podešavanja: rotira se u svim pravcima, uveličava čak do 10 puta, ima LED svetlo i što je najbitnije – možete da ga prenesete gde vam najviše odgovara i koristite kad god poželite i kad vam je to potrebno. Najbolje rešenje za vaše doterivanje: Fleksibilno postolje koje se prilagođava svakoj ravnoj površini Prečnik ogledala 20 cm (a prečnik samog ogledala je 15 cm), što znači da je dovoljno veliko za sve vaše potrebe, ali ne i preveliko da ga ne biste mogli poneti sa sobom kada putujete. LED svetlo koje osvetljava lice na najbolji način i omogućava vam jasnu sliku bez senki. Uveličavanje od 10 puta koje vam omogućava da vidite svaku sitnicu i na taj način vam olakšava korekciju detalja na licu. Glavne odlike zoom ogledala koje olakšavaju sređivanje lica su njegovo uveličavajuće svojstvo, kao i LED osvetljenje. Ogledalo ima fleksibilno postolje, tako da vam je potrebna samo ravna površina da se ono fiksira jakim vakuumom. Zbog toga ga možete koristiti u kojoj god prostoriji. Šminkanje, korekcija obrva ili nausnica ili brijanje kod muškaraca – sve su ovo radnje koje će zoom ogledalo maksimalno pojednostaviti. Više vam se neće desiti da nezadovoljni krenete na posao ili u noćni provod zbog nesavršene šminke. Zahvaljujući jakom osvetljenju i opciji uveličavanja, moći ćete da vidite svaki nedostatak na svom licu i da ga momentalno ispravite. Prečnik ogledala je 20 cm (a prečnik samog ogledala je 15cm), što znači da je dovoljno veliko za sve vaše potrebe, ali ne i preveliko – tako da ga možete poneti, primera radi, na putovanje. LED osvetljenje radi na baterije, neophodno je prethodno ubaciti 3 x AAA baterije (NE dolaze u pakovanju). Za retko koji predmet kao za ZOOM ogledalo se može reći da je nešto što treba apsolutno svima. NE PROPUSTITE ovu jedinstvenu AKCIJU! Već danas poručite ogledalo sebi ili na poklon nekoj dragoj osobi.

ID Oglasa: #165867111
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.