slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Staklene Posude Za Cuvanje Nosenje Hrane 5 Kom Top

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
69
4
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Voja
Član od 29.08.2014.

Najbolje posude za cuvanje, nosenje, spremanje hrane na trzistu. Pogledajte poslednju sliku u oglasu i sve ce vam biti jasno kada vidite kakvu ocenu ovaj proizvod ima i koliko je puta kupljeno na Amazonu.

Kapacitet jedne 880ml

Uštedite vrijeme i novac – Bilo da želite uštedjeti vrijeme i novac ili jednostavno više volite domaću hranu nego brzu hranu, PrepNaturals set staklenih posuda za pohranu hrane savršen je za vas. Izdržljive i jednostavne za korištenje, ove staklene posude potiču vas da kuhate kod kuće i jedete zdraviju hranu.

Pripremite obroke kod kuće, a zatim ih jedite u pokretu – Napravite kutiju za ručak s domaćom hranom za cijelu obitelj i ponesite je na posao ili u teretanu. Hranu možete kuhati izravno u posudama, a zatim spremiti i podgrijati ostatke.

Dobra alternativa za plastiku – naše posude izrađene su od borosilikatnog stakla, što ih čini čvršćima od ostalih jeftinijih posuda. Borosilikat je najjače dostupno staklo, sigurno je za pećnicu i neće se razbiti tako lako kao jeftinije alternative.

Prikladno za mikrovalnu pećnicu, pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivač – zagrijavanje, zamrzavanje ili kuhanje vaše hrane u pećnici je povjetarac s ovim termootpornim kompletom staklenih posuda za hranu! Napravljene da izdrže temperature do 840F, PrepNaturals staklene posude s poklopcima koje su sigurne u pećnici su izdržljive i jednostavne za korištenje!

Vrhunski izgled i dizajn – Ako tražite funkciju i stil, PrepNaturals staklene posude za pohranu hrane s poklopcima teško je nadmašiti. Prekrasna završna obrada i dizajn staklenih posuda za obrok čine ih savršenima za teretanu, piknike i uredske ručkove.

Ova stavka nije namijenjena djeci mlađoj od 12 godina.

ID Oglasa: #159532474
Informacije

Moguća uplata na račun.

Garancija na predmet sa oglasa je 5 dana, dovoljno da se kupac uveri u ispravnost proizvoda. Svaki serijski broj uredjaja se slika pre slanja, da ne bi doslo do zloupotrebe.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.