slika
slika
1 od 2

Set nozeva Everik ER - 0238A

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
219
7
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
Set noževa od nerđajućeg čelika i idealni za Vaše domaćinstvo. Prednji deo sečiva se koristi za rezanje sitnog povrća i voća ili belog luka. Srednji deo je za rezanje tvrde i mekane hrane.
Noževi su izrađeni s oštrom oštricom od nerđajućeg čelika. Napravljeno s neprijanjajućim premazom koji omogućava noževima da lako prolaze kroz hranu. Neklizeća ručka s gumenim slojem omogućava jednostavno držanje. Čvrste strane sečiva mogu se koristiti za lomljenje malih kostiju. Široka strana sečiva je korisna za pritiskanje fileta. Zadnji deo ravne ivice koristi se za hranu koju je teško probiti. Komforne ručke napravljenje od neklizećeg materijala. Set se sastoji od noža, makaza i ljustilice.
 
Specifikacije:

Materijal: Nerđajući čelik

Neprijanjajući premaz

Ručke: Mekane, neklizeće

 
Sadržaj pakiranja:

 kuhinjski nož

 nož za rezbarenje

mali mesarski nož

mali nož

 keramička ljustilica

 makaze

Mogucnost preuzimanja licno Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom kontakt 0644737001 Darko
Ime i prezime
Ulica i broj
Mesto
Broj telefona
ID Oglasa: #123225228
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.