slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sušilica za Escajg Sušač pribora za jelo

1.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
251
15
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 065 25 93 315
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

Sušilica za escajg

Sušač pribora za jelo

Veliki kapacitet: Postoje 4 pregrade za odvajanje i organizovanje vaših alata za kuvanje, što je dovoljno veliko da možete da odložite sve kuhinjsko posuđe, kao što su kašike, viljuške, noževi, lopatice, kutlače, metlice, klešta, otvarači za konzerve itd.

Čvrsta konstrukcija: Organizator kuhinjskog pribora je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika sa plastičnim umetkom, koji je siguran, izdržljiv, otporan na rđu. Lagan je i lako se čisti ručno i neće zauzimati puno prostora u vašem ormariću ili pultu.

Jednostavan za upotrebu: Postoje rupe za drenažu sa obe strane držača pribora za jelo. Veoma je zgodan za upotrebu, samo lagano nagnite posudu za posuđe kako biste ispustili vodu, tako da vaš kuhinjski pribor ne bi razmnožavao bakterije.

Neklizajuća i uklonjiva osnova: Držač za pribor od nerđajućeg čelika ima neklizajuću ABS podlogu kako bi se sprečilo da se prevrne ili sklizne kada uzmete kašiku ili viljušku, a takođe može sprečiti ogrebotine na radnoj površini.

Jedinstveni dizajn: Ovaj univerzalni organizator pribora za jelo sa stilskim izgledom omogućava vam da lako pronađete kuhinjske alate i čini da vaša kuhinja izgleda uredno. To nije samo uslužni organizator posuđa, već i ukras na vašoj kuhinjskoj radnoj površini.

Opis

Specifikacija:

Boja: Srebrna

Materijal: nerđajući čelik

ID Oglasa: #147148113
Informacije
  JELENA_ALEKS   065 259 33 15

PUSTITE PORUKU PREKO KP



PRIMAMO I POZIVE



VIBER PORUKE



SMS







ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.







Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU







MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA



Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.