slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Brisko za čišćenje i Razne kućne stvari

1.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Preobrazite način čišćenja svog doma– savitljivi brisko za svaki kutak!

Upoznajte savitljivi BRISKO, revolucionarni alat za čišćenje koji će olakšati održavanje čistoće u vašem domu. Ovaj inovativni alat dizajniran je da lako dostigne i najteže dostupne kutke, čineći čišćenje brzim i efikasnim.

 

Ključne Karakteristike:

  • Kvalitetan Materijal:  Izrađen od vrhunskog ABS materijala, BRISKO je izdržljiv i dugotrajan.
  • Fleksibilna Drška:  Podesiva drška omogućava vam da lako dosegnete visoke police, lustere i ostale teško dostupne delove.
  • Periva Mikrofiber Navlaka:  Navlaka tehnologijom mikrofibera lako hvata prašinu, prljavštinu i alergene. Može se oprati u veš mašini i ponovo koristiti.
  • Praktičan Dizajn:  Dizajniran sa rupom za kačenje, BRISKO je lako skladištiti i ne zauzima mnogo prostora.
  • Jednostavno Čišćenje:  Nakon upotrebe, jednostavno ga operite vodom i ostavite da se suši.

 

Bonus Ponuda:

  • Dodatna Mikrofiber Navlaka GRATIS:  Uz svaki BRISKO, dobijate još jednu mikrofiber navlaku besplatno!

 

Višestruka Funkcionalnost i Prilagodljivost:

Savitljivi BRISKO nije samo efikasan za čišćenje teško dostupnih mesta, već je i izuzetno prilagodljiv za različite potrebe čišćenja. Njegova jedinstvena konstrukcija omogućava vam da ga koristite na širokom spektru površina, od delikatnih staklenih prozora do robustnih podova garaže. Zahvaljujući njegovoj višenamenskoj funkcionalnosti, BRISKO je savršen za detaljno čišćenje svih prostorija vašeg doma, uključujući kuhinje, kupatila, dnevne sobe i spavaće sobe. Ovaj alat će postati nezamenljiv deo vaše rutine održavanja domaćinstva, pružajući vam čistoću i sjaj bez muke i napora.

Zašto Izabrati Savitljivi brisač?

Naš savitljivi brisač je više od običnog alata za čišćenje. To je vaš pouzdan partner u održavanju doma. Njegova multifunkcionalnost omogućava vam da čistite sve od kuhinje do garaže, ostavljajući svaki prostor besprekorno čistim. Budite spremni da zaboravite na naporne i teške načine čišćenja – ČISTAČ je ovde da učini vaš život lakšim!

ID Oglasa: #165870650
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.