slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Elektricni susac,sterilizator mirisa i grejac obuce B

3.999 din

Negotin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nesha Djordjevic
Član od 20.03.2012.
Svi oglasi
  •   Elektricni susac vlazne obuce , sterilizer mirisa i grejac . Zbog svojih dimenzija odlican za poneti
  • NOVO
  • Za bilo koju informaciju nazovite ili pisite.
  • Saljem pouzecem svima sa pozitivnim ocenama i bez negativne pri preuzimanju. Svakako je uvek moguce i licno preuzimanje.
  • U produzetku je prekopiran prevod sa google translate za ovaj proizvod:
  • Grijanje na konstantnoj temperaturi i brzo sušenje, bez buke
  • IOUNUO IET sušač za cipele, kako bi se izbjeglo da vlaga cipela postane leglo mirisa, brzo sušenje je veoma važno, to je novi 360° bez mrtve sušilice za cipele i dezodoransa sa tajmerom , krajevi i ugrađeni grejni film, koji se može koristiti za 30-60-90 - Slobodno izaberite četiri vremenske datoteke od 120 minuta da brzo osušite cipele i čarape bez ikakve buke, pružajući toplu garanciju za vašu decu i porodicu da odu napolju zimi. 5V rad je siguran i pouzdan
  •   Ova mašina za sušenje cipela je nova vrsta pametnih grejača za čizme koji vam mogu olakšati život. Operacija je veoma jednostavna, baš kao i korišćenje funkcije dodira na mobilnom telefonu, možete da je naterate da radi tako što ćete prstom dodirnuti panel sa šablonom funkcije, a to je veoma bezbedna i pouzdana dezodoransna mašina za sušenje cipela koja radi sa naponom od 5V . Automatska kontrola temperature Sušač za čizme je veoma moderan, ergonomski dizajniran i svestran prenosivi sušač za skijaške cipele koji je lak za nošenje i kompaktan za jednostavnu upotrebu. Možete ga staviti u cipele da biste brzo i efikasno osušili svoje čizme i cipele, eliminišući miris u vašim cipelama, ili možete staviti čarape na ovaj grejač za cipele da biste zagrejali cipele i čarape. mašina za sušenje čizama i cipela koju možete držati u svom prtljagu kad god ste na planinarenju, vežbanju ili putovanju
ID Oglasa: #164641844
Informacije
Hvala sto ste pogledali moj oglas.

Pogledajte i ostale oglase u rubrici "svi oglasi"ima puno zanimljivih potpuno novih predmeta po veoma povoljnoj ceni.

Sve slike su verodostojne predmetu koji se prodaje i tome posvecujem dosta paznje da bi ste dobili bas ono sto zelite i vidite na slici.

Kupovinom 3+  predmeta popust 10%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.