slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Grip Tape - Multifunkcionalna samolepljiva gel traka

1.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
37
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Često tražite ključeve po kući? Nemate gde da spustite produžni kabl, a da Vam je na dohvat ruke? U tom slučaju ovaj proizvod morate imati! Predstavljamo Vam Grip Tape – Multifunkcionalna samolepljiva gel traka!



Grip Tape je multifunkcionalna traka koju možete koristiti bilo gde i u bilo kom trenutku! Ne možete pronaći ključeve, zalepite traku u hodniku kod ulaznih vrata i ostavite ih uvek na dohvat ruke. Nemate ni jednu utičnicu u blizini kreveta, a baterija na telefonu Vam je prazna, samo zalepite traku na zid i na nju spustite prodžni kabl.



Osecite delić trake i postavite na bio koju površinu i napravite idealno mesto za odlaganje potrebnih stvarčica. Traka je samolepljiva sa obe strane što je čini neverovatno praktičnom za upotrebu na bilo kom mestu i u bilo kom trenutku.



Idealno rešenje u kuhinji, kod šporeta zalepite traku i pričvrste na nju krpu, varjaču, kutlaču… U automobilu zalepite je na bilo kom mestu i za samo par sekudni imaćete novi držac telefona. Ali to nije sve, nakon upotrebe samo je dobro isperite vodom i ona će ponovo postati lepljiva i spremna za upotrebu.



Pogodna za držanje daljinskog upravljača, telefona, ramova za slike, ključeva.



Karakteristike:




    • Materijal: Akrilični adheziv

 

    • Dužina: 1 m

 

    • Širina: 3cm

 

    • Debljina: 2mm

 

  • Višekratna upotreba
ID Oglasa: #149014774
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.