slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kanta viseca multifunkcionalna

1.199 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
130
4
juče
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi SHOP 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
【Квалитетна и једноставна инсталација Маде - Израђене од висококвалитетног АБС-а и силиконског материјала, сигурне, без мириса и трајне, канте за смеће могу се окачити на кухињска врата, врата ормарића, врата оставе, фиока, аутомобил или било где другде.  Дебљина врата треба да буде мања од 2,2 цм (0,86 инча).  Може носити више од 50 кг тежине. Канту за смеће лако је поставити на врата ормарића.

【Надограђена преклопна канта за смеће】 - Нови креативни дизајн преклопног зида, можете уштедети више простора.  Не треба се сагињати да бацате кухињско смеће.  (Погодно за кухињски ормар дебљине 2,2 цм. ).

Десигн Склопиви дизајн: велики】 - 9Л КАПАЦИТЕТ: 25,3 * 17,5 * 28,6цм, преклопљена величина: 25,3 * 9,5 * 28,6цм.  Самлл- 5Л, 24 * 15 * 21цм, преклопљена величина: 24 * 7,5 * 21цм.  Склопива кухињска канта за смеће неће заузети драгоцени кухињски простор.  Када га не користите, можете га преклопити и отворити када га користите.  Уштедите драгоцени простор у кухињи, склопиви одлагалиште када се не користи.

【Једноставна инсталација】 - Нису потребни алати.  Једноставно се инсталира, једноставно причврстите компактну преклопну канту за смеће на било коју врата фиоке или ормана.  Када кувате свежу храну, режете и режете предмете, не морате стално отварати и затварати врата ормана мокрим рукама попут коша за смеће испод лавабо.

【Широк спектар примена】 - Да ли мислите да ово смеће може само да виси?  Дакле, грешите.  На дну канте налази се фиксни носач, ако желите, можете га и ставити на под.  Широко се користи у кухињама, студентским домовима, дневним собама, спаваћим собама, аутомобилима, канцеларијама итд.

Potrebni podaci za porucivanje:

Ime i Prezime
Broj telefona
Grad
Postanski broj
Mesto/Naselje

Telefon za porucivanje: 062/613-565
(Viber, WhatsApp, WeChat, SMS)
Mozete poruciti i preko:
KUPUJEM PRODAJEM

Slanje se obavlja POSTEXPRESSOM
Pogledajte nase ostale ponude klikom na svi oglasi.

SVAKI DAN NOVI OGLASI ! ! ! ! !

NA PORUCENA TRI ILI VISE ARTIKLA BESPLATNA POSTARINA.

NA PDRUCJU BEOGRADA POSTARINA DO 350 DIN. BEZ OBZIRA NA NARUCENU KOLICINU I TEZINU ARTIKLA.

MOGUCNOST LICNOG PREUZIMANJA NA NOVOM BEOGRADU KOD TC IMO CENTAR , TC PIRAMIDA.
ID Oglasa: #107699047
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.