slika
1 od 1

Kucni ventolator - Go FUN USB

1.150 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ventilator za poneti- Go fan.  Ventilator radi na principu sa punjivom baterijom.
Možete mu menjati brzinu rada.  Ima 3 brzine.  Na najjačoj brzini rada zaista jako lepo rashladi. Možete ga koristiti i gde želite čak i u autu, na ležaljci. . .

Kad ste kući, priključite ga na USB kabal koji se dobija uz ventilator i onda ne trošite bateriju iz ventilatora. Štipaljka na ventilatoru mu omogućava odlično fiksiranje, ukoliko ste u kućnoj varijanti, možete ga samo postaviti na sto, nije neophodno da svuda kačite sa štipaljkom.
Donji deo nosača je okrugao, tako da može da stoji.

Što se tiče baterije ona traje od 3 do 6 sati u zavisnosti od stepena brzine, na najslabijem traje 6 sati dok na najjačem 3 sata. Ovo se odnosi ukoliko se ventilator koristi na punjivu bateriju, ne zaboravite da ga možete koristiti koliko želite kad povežete na USB kabal.

ID Oglasa: #165882804
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.