slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Lampa Protiv Komaraca NOVO USB Mosquito Killer Ubica Komarac

690 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
931
27
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
First Hand
Član od 05.06.2017.
kp izlog

Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : ) Za kupovinu vise komada, moguca je korekcija cene.

Siguran dom bez komaraca i letećih insekata, uz pomoc USB lampe protiv insekata, jacine 5W

 

Vaša zaštita i zaštita najbližih nikad nije bila lakša, bezbednija i jednostavnija.  UV Lampa je tiha, netoksična, i potpuno bezbedna po decu i kućne ljubimce.

 

Neizbežna Zamka

 

Snažni, a tihi ventilatori koji usisavaju komarce, prave minimalni zvuk koji vas neće buditi iz sna.

 

Spavajte mirno i zaštićeno.

 

Kako Ultimativna UV Lampa radi?

 

Inovativna Lampa koristi svoju ultraljubičastu svetlost, koja emituje ultraljubičaste talase, koji namamljuju i privlače komarce.  Ventilator lampe potom uvlači komarce.   Konačno, lampa usisava komarce i leteće insekte u posebnu posudu,  iz koje nema izlaza.   Bez hemikalija, koristi metod dehidratacije za sušenje komaraca – dva puta efikasniji od bilo kog drugog.

 

Univerzalni USB kabl omogućava prenosivost lampe u svakom trenutku, što znači da se možete zaštititi od komaraca bilo u stanu, kući, dvorištu ili na otvorenom prostoru.

USB kabl – korišćenje preko adaptera (punjača), mobilnog telefona, laptopa/kompjutera, automobil-punjenje, kao i power bank-a (prenosive baterije).  Prenosivost daje dodatnu lakoću lampi da uvek bude Vaša zaštita.


Posebna posuda na dnu lampe služi da komarci ostanu u lampi bez ikakvog nereda u vašem domu.   Posuda se jednostavno “ otključava” prilikom izbacivanja komaraca.

Preporučujemo čišćenje lampe na nedelju – dve dana.

Lako se čisti bez ikakvog dodatnog nereda – Samo otključajte kutiju i izbacite isušene komarce.  

Ovaj moderni dizajn omogućava dvostruki način privlačenja komarca i efektivni način ubijanja istih dok se uklapa u svaku sobu, kancelariju.


Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  

061/17-35-994 i 
064/486-78-62 

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.  
Unapred hvala

ID Oglasa: #115616645
Informacije
Poštarinu i povraćaj robe uvek plaća kupac, osim u slučaju kada se drugačije dogovorimo, ili u slučaju kada mi napravimo grešku prilikom slanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.