slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Led rgb lampa i zvucnik I punjac za telefon plus sat

2.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
333
17
juče
Odgovara na 47% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milena
Član od 05.04.2019.
Upotpunite svoj prostor vrhunskom kombinacijom zvuka i svetlosti uz pametnu G RGB Lampu.

 

Ova moderna multifunkcionalna lampa je opremljena bluetooth zvučnikom, brzim bežičnim punjačem, budilnikom, FM radiom i spektakularnim RGB svetlom za sinhronizaciju muzike stvarajući jedinstveno audiovizuelno iskustvo.

 

Uživajte u bežičnom strimovanju muzike putem integrisanog bluetooth zvučnika. Povežite svoj pametni telefon, tablet ili drugi bluetooth uređaj i prepustite se bogatom zvuku koji ispunjava prostoriju.

 

Dodatna praktičnost dolazi u vidu bežičnog punjača od 10 W koji vam omogućava da istovremeno napunite svoje bežično kompatibilne uređaje.

 

Bez nereda od kablova, samo postavite svoj telefon ili drugi uređaj na lampu i iskoristite brzo i efikasno bežično punjenje

 

Ali to nije sve! RGB svetlo za sihronizaciju muzike u 6 režima dodaje spektakularnu dimenziju vašem prostoru. Kada pustite muziku, svetlo se sinhronizuje s ritmom i melodijskim linijama, stvarajući fascinantan vizuelni prikaz. Birajte između različitih svetlosnih efekata, podešavajte boje i prilagođavajte ambijent prema svom raspoloženju.

 

Snažan Bluetooth 5.0 signal, dvostruki zvučnik sa RGB režimom sinhronizacije muzike. Pametna G RGB lampa donosi novu dimenziju zabave i estetike u vaš dom ili poslovni prostor. Prepustite se savršenom spoju zvuka i svetlosti i stvorite jedinstvenu atmosferu koja će oduševiti sve vaše čula.

 

Transformišite svoj prostor u atmosferu koja vas inspiriše i uživajte u vrhunskom zvuku i vizuelnom doživljaju.
ID Oglasa: #143536669
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.