slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Rotho Duo kanta, 2x10L, srebrna, 39x32x40.5cm

2.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Razdvajanje otpada je za vas zadatak ?  t DUO sistem za odlaganje otpada sa dva odeljka od Rotho garantuje efikasno i higijensko odlaganje otpada. Kanta je moderna i privlači pažnju, pomaže vam da razdvojite otpad na ekološki način.

  • Kanta sa poklopcem u srebrnoj boji
  • Sa dve kante za smeće
  • Sa pedalom
  • Stabilan kvalitet brenda

Sa Duo kantom, red se unosi u vaš dom i razdvajanje otpada postaje dečija igra. Bilo da je u kuhinji, kancelariji ili ranoj sobi, sa dva odeljka DUO kante, otpad za recikliranje se jednako lako odlaže kao i drugi otpad. Na ovaj način doprinosite održivijem životu bez napora. Čak i kada su vam ruke pune, kanta se lako otvara na pedalu. Nakon bacanja otpada, poklopac se čvrsto zatvara, tako da nema neprijatnih mirisa.   

DUO kanta za smeće u srebrnoj boji sa dimenzijama  39 x 32 x 40.5 cm (D x Š x V) pruža estesko rešenje za razdvajanje otpada zahvaljujući modernom dizajnu. Dva odeljka svaki kapaciteta 10 L, i kućište od ekološke plastike bez BPA.   Kanta se lako čisti, otporna je na otiske prstiju, udubljenja i rđanje. Poklopac DUO kante otvara se i zatvara tiho sa pedalom. Nogari osiguravaju čvrsto postavljanje i sigurnost od prevrtanja. Bilo da je koristite za domaćinstva sa jednom osobom, porodice ili na radnom mestu, kanta DUO serije ispuniće sva vaša očekivanja.   

Odlučite se za izdržljiv i pametan sistem razdvajanja otpada, Švajcarskog kvaliteta, i rzdvojite svoj otpad sa Rotho kantom lakše i higijenskije nego ikad!


Specifikacije
Broj predmeta. :  1760108850
Spoljašnje dimenzije D: 390mm x Š: 320mm x V: 405mm
Sirovi materijal POLIPROPILEN
Težina:  1.967 kg

ID Oglasa: #161884464
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.