slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sušilica za veš

3.900 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
 ??PREPORUKA???      ??SUŠILICA ZA VEŠ??????Stalak za susenje veša?Ovaj super prakticni stalak za susenje vesa pomoci ce vam da osusite mnogo vise odece nego do sada. ? Kada zavrsite sa upotrebom, jednostavno sklopite krilca i odlozite ga na vama zgodno mesto. ??Lako sklopiv i rasklopiv 6 sklopivih krila 2 sklopive vesalice 4 tockica za lakse prenosenje . ??Dimenzije: 170x78x49?Materijal : metal i plastika?Može se koristiti za vešanje odeće, peškira, posteljine i još mnogo toga. ?Kvalitetna metalna konstrukcija, čvrsta i izdržljiva. ?Pogodno za upotrebu na otvorenom ili zatvorenom. . . spavaću sobu, dnevnu sobu, balkon. ?Proizvod je napravljen od ekološki prihvatljive plastike + obojene čelične cevi  ?Nosivosti -40kg
ID Oglasa: #166181939
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.