slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Višenamenski držač za metle, mopove i ostale drške u kupatil

1.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 15 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Nedovoljno prostora u kupatilu! Večiti problem.

Treba skladištiti sve potrepštine u malo kupatilo. Mi Vam predstavljamo jedan držač koji će Vam sigurno uštedeti prostor, a Vaše kupatilo će izgledati uredno i pregledno.

To je ultra praktični držač, koji se lepi za pločice, bez bušenja i šrafova. Možete ga koristiti za držanje svih drški od metle, mopa, a sa strane možete okačiti neke sitnice koje treba da Vam budu uvek nadohvat ruke. Druga vrlo praktična upotreba ovog držača je u tuš kabini, okačite Vaš tuš na držač, a sa strane možete staviti mrežu za kupanje.

Takođe, okačite četku za wc šolju ili ostale četke za čišćenje. .. Možete okačiti i kišobrane u predsoblju. Lako se montira, ne oštećuje zid, i kada se dobro zalepi, vrlo teško se odlepljuje. Postojan, čvrst i otporan na vlagu ovaj držač će učiniti da Vasše kupatilo preglednim.

Prilikom kačenja ovog držača, vrlo je bitno da se deo koji ide na zid dobro zalepi. Treba dobro posušiti pločice, odlepiti samolepljivu foliju i prisloniti na zid. Kada se taj deo dobro zalepi, nakačiti na držač.

Poželjno je da se nakon lepljenja ne koristi 24h, dok se dobro ne zalepi.

Karakteristike:

  • Višenamenski držač
  • Za tuš, četke, kišobrane. ..
  • Lako se montira
  • Za kupatilo i ostale prostorije
ID Oglasa: #163155636
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.