slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Vodootporna Flex TAPE traka za popravke

620 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
1
pre 13 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tedy Shop Srbija
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Flex Tape - Vaša Snažna Veza Protiv Curenja!


CENA ZA 10 x 150cm 620 dinara/ CENA za 20x 150cm 1300 dinara

Upoznajte revolucionarnu Flex Tape traku, vašu tajnu za brzo, jednostavno i dugotrajno rešenje protiv curenja. Bez obzira da li imate problem sa curenjem cevi, oštećenjem krova ili pukotinama u bazenu, Flex Tape je tu da vam pruži snažno i izdržljivo rešenje.

 

Najbolje od Oba Sveta: Snaga i Fleksibilnost

Flex Tape je napravljena od specijalno dizajniranog gumenog materijala koji kombinuje nevjerojatnu snagu s izuzetnom fleksibilnošću. Ova traka će doslovno stvoriti nepropustivu barijeru, bez obzira na to koliko je curenje ozbiljno. Njena sposobnost prilagođavanja različitim površinama čini je savršenim rešenjem za hitne popravke.

 

Jednostavna Primena, Brzi Rezultati

Zaboravite na komplikovane alate i neugodne popravke. Flex Tape je jednostavna za upotrebu - samo je zalepite preko oštećenja i vidite magiju kako se dešava. Bez čekanja, bez nereda, samo brzi i efikasni rezultati. Smanjite vreme i trud potreban za popravkama uz Flex Tape.

 

Vodootporna Zaštita Bez Konkurencije

Flex Tape nije samo rešenje za trenutne popravke, već i dugoročna investicija u zaštitu od vode. Vodootporna formula znači da se traka može koristiti i u vodi, čineći je idealnim rešenjem za sve vrste popravki koje uključuju vlažne ili potopljene površine.

 

Više Namena, Jedno Rešenje

Bilo da je reč o popravci krova, cevi, bazena, čamaca ili drugih površina, Flex Tape je vaš verni partner u održavanju. Ne dozvolite curenjima da vam pokvare dan - poverite se Flex Tape traci i obezbedite dugotrajnu zaštitu.

Zalepite, zaštitite i zaboravite na probleme s curenjem uz Flex Tape - vašu snažnu vezu protiv svih neprijatnosti!

 

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #164011313
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.