slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Drveni zidni sat PREMIUM

49 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
147
5
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske Shop
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Nordijski minimalistički zidni sat, koristeći originalne drvene kazaljke i brojčanik, što ovaj zidni sat čini elegantnim i jedinstvenim.

Veoma tih i precizan kvarcni pokret obezbeđuje tačno vreme i pruža dobro okruženje za spavanje i rad.

Veliki arapski brojevi olakšavaju vidljivost čak i sa udaljenosti. Savršeno za dnevnu sobu, kuhinju, kancelariju, dekoraciju spavaće sobe.

Potrebna je samo jedna AA baterija (nije uključena). Za duži vek, koristite obične ugljenične baterije umesto alkalnih baterija visokih performansi.

Sat se jednostavno zakači na otvor, na ekseru, zavrtnju ili kuku, a prorez se pričvršćuje za motor na poleđini sata.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #158776698
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.