slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

HETTICH - kvalitetan kaminski sat sa kupolom i vrteškom

4.000 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
212
10
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Lep i kvalitetan stariji nemački quartzni kaminski sat HETTICH quartz, sa kupolom i vrteškom. Sasvim lepo očuvan i potpuno ispravan. Lepo radi, tačno i vrteška je u funkciji, okreće se levo desno. Sa donje strane ima tri nožice-šrafa sa kojim podešavate ravnanje sata jer je bitno da stoji ravno da bi radile kuglice-vrteška. Sat radi na jednu bateriju od 1.5V C ili LR14 veličine. Ceo sat sa kupolom je visine oko 19 cm, a postolje širine oko 13 cm. Boja je zlatna.

 

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.

ID Oglasa: #149107160
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.