slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

LED stono zidni sat, budilnik, datum, termo i hygrometar

3.500 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Potpuno nov i nekorišćen, stono zidni LED sat, budilnik, model 5503 u crnoj boji. Velike, jasne  cifre preko celog displeja uređaja, a pored sata prikazuje dan u nedelji, datum, temperaturu i vlažnost vazduha u prostoriji, pritiskom na dugme i datum. Ima sleep i snooze funkciju, dva nezavisna alarma koje možete podešavati posebno za svaki dan u nedelji ili vikend, automatski nivo osvetljenja, pa noću smanjuje svetlo ili 3 fiksne jačine osvetljenja podesive po želji. Radi isključivo na struju, u kompletu dobijete i dugački usb kabel za napajanje, priključite ga na bilo koji punjač od telefona sa usb ulazom, a za memoriju sata i alarma u slučaju nestanka struje mu možete ubaciti dve AAA baterije od 1.5V, koje traju jako dugo. Dovoljno je velik da bude i zidni, a odličan je i kao stoni sat. Vidi se i sa velike daljine, odličan za starije osobe. Dimenzije sata su oko 23x8x4 cm. NOV u kutiji sa folijom preko displeja, sa usb kablom i uputstvom.

 

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.

ID Oglasa: #166186846
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.