slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Mini LED CLOCK br.2- sat-budilnik, termometar, 3 alarma

1.200 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
294
13
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Potpuno nov i nekorišćen mali stoni LED sat-budilnik sa slika. Veoma jasan i lep, pregledan displej sa velikim ciframa, jasno vidljivim po danu i po noći. Budilnik radi preko usb kabla koji dobijete u kompletu i možete ga spojiti na laptop, punjač od telefona i slično. Ima okruglu CR2032 bateriju koja mu služi za memoriju, kako usled nestanka struje, isključivanja sa laptopa, punjača, ne bi izgubio vreme sata i alarma. Ima tri režima rada, da birate, da stalno prikazuje samo sat, ili da povremeno menja datum i temperaturu u prostoriji. . . Automatski se u večernjim satima smanji svetlo na displeju kako vam noću ne bi jako blještalo. Ima 3 nezavisna alarma. Malih je dimenzija, 72x40x18 mm. Dobijete ga sa usb kablom, CR2032 baterijom.
CIFRE SU JOŠ LEPŠE I PLAVLJE U ORIGINALU NEGO NA SLICI.

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.

ID Oglasa: #136890166
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.