slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

MOLNIA (crni cifer) - ruski stoni sat osmodnevac

3.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
509
7
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi
Stari mehanički ruski stoni sat marke MOLNIA (crni cifer), jako lepo očuvan i potpuno ispravan sat. Ono što ovaj sat i većinu Molnija satova izdvaja od ostalih sličnih satova je njihov čuveni osmodnevni mehanizam koje se pravi od 1947. godine kada je osnovana. Ti mehanizmi su poznati po kvalitetu i tačnosti pa su se zato i koristili u ruskoj armiji u gotovo svim borbenim vozilima, tenkovima, helikopterima, brodovima, avionima. . . .  
Jednim navijanjem rade i po 9 dana. Proveren i tačan, za kolekcionare.  
Dimenzije celog sata su oko 13x13 cm.   Prečnik samog cifera, stakla je oko 7 cm.  

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
ID Oglasa: #74175394
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.