slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Unutrašnja meteorološka stanica, bežični digitalni budilnik

3.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
30
3
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
Uvezeno iz Nemačke.

 

Unutrašnja meteorološka stanica, bežični digitalni budilnik, bežične unutrašnje vremenske stanice na otvorenom, temperatura, monitor vlažnosti, vremenska prognoza za porodičnu prostoriju u vrtu.

Vremenska prognoza:  Prema podacima praćenja, kućna meteorološka stanica prikazuje 4 vrste vremenskih ikona koje su sunčano, oblačno, slaba kiša i jaka kiša. Pomozite vam da razumete vremenski trend u naredna 24 sata i dajte dovoljno reference za vaše putovanje.

Tačan merač unutrašnje i spoljašnje temperature i vlažnosti:  Opremljen pametnim spoljnim senzorima, može precizno pratiti unutrašnju i spoljašnju temperaturu u realnom vremenu (℃/℉) i vlažnost (RH%) i ima MAKS/MIN.

Praćenje u realnom vremenu:  bežična unutrašnja i spoljašnja temperatura u realnom vremenu i podaci o vlažnosti, vremenski uslovi, kalendar. To je vaš pomoćnik, to je jasno na prvi pogled, ne morate da vadite telefon, ne morate da otvarate vesti, ne morate da izlazite.

VISOKA DEFINICIJA Meteorološka stanica koristi specijalnu LED tehnologiju LCD ekrana sa pozadinskim osvetljenjem, što znači da se podaci na ekranu mogu gledati iz bilo kog ugla (ako je ekran slab, pokušajte da povećate osvetljenost). Monitor temperature je precizan iznutra +/- 1 stepen. Najbolje je imati spoljni senzor dalje od direktne sunčeve svetlosti da biste dobili tačne podatke.  

Širina primene Ova meteorološka stanica se široko koristi u domovima, školama, kancelarijama, bolnicama, restoranima, hotelima, itd. Višenamenska funkcija će doneti mnogo pogodnosti u vaš svakodnevni život.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162139213
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.