slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Veliki LED digitalni zidni sat

5.000 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
66
2
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Prelep, veliki LED digitalni zidni sat sa datumom, duplim alarmom i termometrom. Displejom dominiraju velike zelene cifre, koje se vide i sa velike udaljenosti, pa je pogodan i za veće prostorije. Ciframa i brojevima bele boje prikazuje dan u nedelji, datum i temperaturu u prostoriji. Poseduje automatsko regulisanje jačine osvetljenja displeja, a možete mu i ručno podesiti jačinu osvetljenja u čak deset nivoa (vidite na jednoj slici). Sat ima svoj daljinski pa sa njim možete podešavati vreme ili ga isključiti da vam ne sija noću uopšte. Mogao bi da stoji i na stolu i da bude i stoni, mada je prilično velik. Ima dva nezavisna alarma, pa je odličan i kao budilnik. Radi isključivo na struju. U kompletu dobijete uputstvo za upotrebu, odštampane oznake za montažu na zidu, radi lakšeg bušenja rupa, daljinski upravljač, dugački kabel za napajanje sa usb ulazom, i uključujete ga u bilo koji punjač za mobilne, od 5V. Mogu mu se ubaciti i dve AAA baterije, koje služe za memoriju sata i alarma u slučaju nestanka struje.

Dimenzije samog sata su oko 32x11x3 cm. Potpuno nov i nekorišćen u svojoj originalnoj kutiji.

 

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja, a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.

ID Oglasa: #165006787
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.