slika
1 od 1

Zepter posudje AKCIJA! Svi modeli dostupni-NOVO!

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.524
9
pre 13 dana
Dijana
Član od 21.01.2020.
Svi oglasi

Kombinacija najsavremenije tehnologije i izvanrednog, funkcionalnog Zepter dizajna znači da je svaki detalj Zepter Masterpiece posuđa pažljivo promišljen i brižljivo izrađen kako bi se postigao vrhunski doživljaj kuvanja. Rezultat toga je moderno, funkcionalno posuđe koje štiti vaše zdravlje i koje služi za pripremu ukusne hrane.
 Zepter posuđe garantuje manje opasnih masnoća i kalorija a više vitamina, minerala i proteina, pri čemu nutritivna, biološka i organoleptička svojstva hrane ostaju sačuvana. Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom).  Nepravilna ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim, pregrejanim masnoćama. Rezultat toga je da jedemo hranu smanjene nutritivne vrednosti, koja nam daje kratkotrajan lažan osećaj sitosti; ubrzo ponovo osećamo glad i uzimamo još takve obezvređene hrane. Na kraju, uneli smo previše soli, previše masnoće i šećera, previše kalorija i previše loše hrane, što ima dugoročno negativne posledice po naše zdravlje. Najnovija, inovativna Zepter tehnologija omogućava kuvanje hrane bez dodavanja vode, ulja i drugih vrsta masnoća, na niskim temperaturama, čime hranjivi sastojci ostaju sačuvani. Unos kalorija u tom slučaju smanjen je do 1500 kalorija nedeljno. Samim prelaskom sa posuđa lošeg kvaliteta na Zepter posuđe superiornog kvaliteta, imate priliku da smanjite mesečni unos kalorija za više od 6.000.
Posude su izrađene od superiornog Zepter metala 316L. Troškovi proizvodnje vrhunskog,  neuništivog Zepter metala 316L su 50% veći nego za nerđajući čelik 18/10, ali je on mnogo vredniji i značajno trajniji. Ovaj izuzetan metal je ekološki, neuništiv, otporniji na mehaničke i hemijske uticaje i apsolutno otporan na koroziju. Zepter pečat kvaliteta je doživotna garancija za metal.
ID Oglasa: #109532423
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.