slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Električna četka za čišcenje

2.400 dinFiksno

Bosilegrad
4
1
pre 10 dana
Odgovara na 54% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jelena
Član od 08.05.2022.
Svi oglasi

Cena 2400 dinara

 

【Super sposobnost čišćenja】Električna četka za čišćenje koristi motor velike snage od 25 V za lako čišćenje svih mrlja. Dok drugi slični proizvodi imaju snagu od samo 8 V, ne mogu u potpunosti očistiti tvrdokorne mrlje. Sa jakom presom, naši perači i dalje rade i savršeni su za dubinsko čišćenje.

 

?【Ekran napajanja】: Tačan displej napajanja može da vam kaže da li treba da punite pre upotrebe, efikasno izbegava često punjenje i čini ga praktičnijim za upotrebu.

 

⚡【Brzo punjenje tipa C】: Proizvod dolazi sa USB-Tipe-C kablom za punjenje, koji se može potpuno napuniti za samo 2-3 sata.

 

2*2 Podesiva brzina】: Pritisnite prekidač da biste uključili brzi menjač, koji je pogodan za čišćenje tvrdokornih mrlja. Ponovo pritisnite prekidač da biste uključili menjač male brzine, idealan za opšte poslove čišćenja.

 

?【Promišljeni pokloni】: Naši proizvodi su prelepo upakovani, možete da poklonite svoje voljene i prijatelje, posebno pacijente sa artritisom i starije osobe. Uživanje u životu počinje sa Sokoveii električnom centrifugirkom.

 

7*7 glava četkice】: 7 rezervnih glava četkica za čišćenje su pogodne za svaku priliku za uklanjanje mrlja i mogu zadovoljiti skoro sve potrebe za čišćenjem. Široko se koristi za čišćenje tuševa, pločica, kupatila, prozora, zidova, automobila, kuhinja, stakla itd.

 

?【Podesiva dužina】: Električna peračica je opremljena sa 2 produžne šipke, koje se mogu kombinovati u različite dužine. Pogodno za razne prilike za čišćenje.

ID Oglasa: #166187031
Informacije

✅✅✅Za informacije samo javljanje na KP porukom, molim vas bez poziva, sms, viber ili wacap, jer necu se javiti jer mnogo je ne ozbiljnih kupaca. Osobe koje nemaju nijednu pozitivnu ocenu da me ne kontaktiraju. ✅✅✅✅


✅Klik na ''SVI OGLASI'' kako bi pogledali ostale moje oglase ili pogledajte na IG super_cene5. ✅

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.