slika
slika
slika
1 od 3

Spray Mop-Fagor

1.750 dinFiksno

Niš
Dostupno odmah
148
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nino online
Član od 16.04.2020.
Svi oglasi

AKCIJA U APRILU

Spray Mop čistač podova sa rezervoarom i jedinstvenim sistemom za raspršivanje tečnosti.

Rezervoar napunite vodom ili tečnošću za čišćenje, nakačite ga na Spray Mop i spreman je za korišćenje. Tako je lako!

Jednostavnim pritiskom dolazi do prskanja tečnosti ispred mopa, čime se podloga kvasi i olakšava čišćenje. Nema kofe sa vodom, ceđenja džogera i natopljenih podova koji se dugo suše. Sami dozirate tačno onoliko tečnosti koliko želite i koliko je dovoljno za savršeno čišćenje.

Ono što razlikuje Coral Spray Mop od drugih na tržištu je mogućnost jednostavne rotacije četke za 180° čime prelazite iz ribanja u sušenje podova, sa grubljih podloga na glatke ili iz čišćenja u poliranje.

Krpa je dvostrana, lako se postavlja i izrađena od kvalitetnih materijala. Sa jedne strane nalaze se resice koje su pogodne za čišćenje grubljih površina i upornijih fleka, dok je druga strana krpe od finih vlakana koja su izuzetno efikasna na glatkim površinama i prilikom poliranja.

Krpa se prosto uklanja sa mopa i može se prati u veš mašini.

Spray Mop ne morate koristiti samo za čišćenje i poliranje, izuzetno je efikasan i za dezinfekciju podova. Dovoljno je da u rezervoar sipate rastvor vode i sredstva za dezinfekciju i možete Vaš dom učiniti ne samo čistijim već i zdravijim okruženjem za sebe i svoje najbliže.

KARAKTERISTIKE  

  • Lako čišćenje bez upotrebe kofe vode
  • Zapremina rezervoara: 0,6 l
  • Integrisana funkcija raspršivača
  • Prska vodu, polira i čisti
  • Zamenljiva periva dvostrana krpa za mokro i suvo čišćenje
  • Odvojivi rezervoar sa vodom
  • Dimenzije proizvoda: 42 x 14 x 120 cm.
ID Oglasa: #131759577
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.