slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sredstvo za uklanjanje rdje

940 dinFiksno

Kruševac
59
2
pre 10 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Cena 940 dinSredstvo za uklanjanje rdje ANTIKOROZIV 30ml
Ovo višenamensko sredstvo za uklanjanje rđe može efikasno da zaštiti hrom, magnezijum, aluminijum, svetla od nerđajućeg čelika i druge metalne spoljašnje površine kako bi povratio sjaj.
Karakteristike:1. Formula rastvara oksidaciju odmah nakon kontakta sa ovim mrljama, brzo uklanjanje rđe sa efektom poliranja.2. Sredstvo za uklanjanje rđe na bazi vode je bezbedno za životnu sredinu, može smanjiti trenje i toplotu tokom normalne upotrebe bez izazivanja oštećenja ili mrlja.3. Točkovi, radne ploče, mašine za pranje sudova, police za pećnice, pribor za jelo od nerđajućeg čelika itd. Široko se koristi za većinu metalnih materijala. Oprez: ne preporučuju se predmeti koji zahtevaju sjajnu površinu.
Specifikacija: Naziv proizvoda: sredstvo za uklanjanje gvožđa iz automobilaVeličina proizvoda: oko 10 * 3 * 3 cm / 1,18 * 1,18 * 3,93 inTežina proizvoda: oko 80 g
Lista potrepština za putovanje: Sredstvo za uklanjanje gvožđa iz automobila * 30ml
ID Oglasa: #148700785
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.