slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vileda Easy Twist ravni mop sa dve krpe

3.600 din

Beograd
130
5
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Vileda Easy Twist ima sopstveni mehanizam ceđenja koji je deo mopa, pružajući maksimalnu pogodnost uz minimum napora.

Snažna mikrovlakna krpe uklanjaju preko 99% pakterija SAMO sa vodom*.

Nema potreba da koristite jake hemikalije za detaljno čišćenje.

*Uklanja E. coli  &S. aureus sa tvrdih podova i keramičkih pločica što je tesitirano u laboratoriji treće strane.  

 

  1. Napredni mehanizam samo ceđenja Rotirajte ručku da lako iscedite mikrofiber krpu mopa i oslobodite se ostataka vode i nečistoća. Pritisnite dugme za brzo otpuštanje na ručki da mop ponovo bude ravan.
  2. Traka PowerZone vlakana Kako bi se osigurale sigurne i efikasne performanse čišćenja, specijalna traka power zone vlakana dizajnirana je da bude super upijajuća. Ceđenjem ravnog mopa, možete podesiti vlažnost krpe od mikrofibera, od izuzetno vmokre do gotovo suve, prema vašim željama.  
  3. Mašinsko pranje Nova krpa mikrofibera koja se sama cedi, može se oprati sa lakoćom. Jednostavno je stavite u mašinu i operite je na  60 ° C da uklonite bilo kakve ostatke na vlaknima za čišćenje.  

NOV UNAPREĐEN DIZAJN

 

  1. Gumeni branici Crni gumeni branici na stranama Twist mopa sprečavaju oštećenja nameštaja ili grebanje zidova, i štite druge prepreke na koje mop može naići u procesu čišćenja.  
  2. Lako rasklapanje  Da odložite mop, jednostavno odšrafite ručku na tri dela. Ako imate limitiran prostor za odlaganje, ovaj ravni mop je savršen za čuvanje u elementu za čuvanje sredstava za čišćenje 
  3. Kofa sa oceđivačem vam nije potrebna Kako mikrofiber mop radi ručno, nije vam potrebna kanta za mop sa dodatnim oceđivačem. Njegov mehanizam samo-ceđenja je u potpunosti sposoban da se rotira ljudskom snagom.   

 

KARAKTERISTIKE
Dodatno upijanje Traka Power Zone vlakana izuzetno je upijajuća i upija velike količine tečnosti. Kako bi se sprečilo oštećenje pločica i delikatnih podova, ovaj mop se ne oslanja na grubo ribanje.

Twist &turn Brzim okretanjem ručke pokreće se rotacija od 360° i krpa od mikrovlakana ispušta prljavi višak vode.

Suve ruke Kada koristite mop koji se sam cedi, nema potrebe da cedite krpu rukama. Vaše ruke će uvek ostati suve i čiste.   

Čišćenje uglova Pravougaoni ravni Twist mop može lako stići do svakog ćoška. Takođe dobro ide i ispod stolica, ormana i drugog nameštaja.  

Štedi vreme Kako mopu koji se sam cedi treba samo nekoliko sekundi da ocedi vodu, uštedećete vreme u poslovima čišćenja.  

Štedi prostor Odlaganje Twist mopa u mali prostor nije problem. Ručka se može rastaviti na tri dela. .

Gumeni branici Easy Twist mop ima ojačane štitnike od gume. Strane mopa su zaštićene crnim materijalom.   

Lako se pere Kako bi vaš mop bio higijenski u svakom trenutku, preporučujemo da uklonjivu krpu od mikrofibera perete u vašoj mašini na  60 ° C kako biste uklonili zaostale mrlje.

 

Twist and Turn – Viledin Easy Twist ravni mop je inovativni sistem samo-ceđenja koji čini svaku kantu sa oceđivačem nepotrebnom. Inovativna krpa mopa uklanja  99% bakterija SAMO vodom*.

Nije vam potrebna kanta sa oceđivačem,  ravni mop ima ugrađeni mehanizam za samoceđenje i cedi prljavu vodu. Sprečava nepotrebno prskanje prljave vode. Sveobuhvatni je alat za čišćenje sa genijalnom tehnologijom čišćenja.   Ravni mop je savršen za dostizanje teško dostupnih prostora, na primer, ispod nameštaja.  Čišćenje uglova je jednako lako kao i brisanje tvrdih podova, podova od vinila, laminata, drvenog parketa i drugih površina.   

Glava mopa koja se sama cedi postiže željeni nivo vlažnosti krpe sa nekoliko jednostavnih okreta crvene ručke. Sa brzim okretom, rotacija Easy Twist ravnog mopa iscediće višak vode.  

Nakon toga, pritiskom na dugme za brzo otpuštanje, mop se vraća u svoj prvobitni ravni oblik. Ručka se može rasklopiti u tri dela za maksimalnu pogodnost i jednostavno odlaganje. Traka od PowerZone vlakana povećava performanse brige o podovima Easy Twist ravnog mopa. Ova ključna karakteristika krpe Twist mopa uklanja ostatke tvrdokornih nečistoća i druge mrlje. Spin mop opremljen je gumenim branicima koji štite delikatni nameštaj i garantuju udobno držanje meko na dodir. Štaviše Viledina kvalitetna mikrofiber tehnologija osigurava brzo i lako podizanje nečistoća i prljavštine sa vašeg poda. Sa sigurnim postavljanjem na glavu mopa, gotovo je nemoguće da krpa od vlakana isklizne iz svog položaja.   

Easy Twist krpa ravnog mopa može se prati u mašini na  60° C. Isporuka uključuje dodatnu krpu od mikrofibera.

*Uklanja E. coli  &S. aureus sa tvrdih podova i keramičkih pločica što je tesitirano u laboratoriji treće strane.  

 

 

Dužina šipke/ručke: 127 cm

Dimenzije glave mopa: 34cm x 10.5cm

 

ID Oglasa: #161883982
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.